српски језик english language
Претрага сајта

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Питања и одговори

Потрудићемо се да на овој страници одговоримо на најчешћа питања наших пацијената.

П: Шта је потребно да пацијент дође на преглед у вашу установу?

О: Потребан је упут за специјалистички преглед који ће пацијент добити од свог изабраног лекара у надлежном дому здравља.

П: Које услуге могу да добијем у вашој установи?

О: У нашој установи поред обавезног прегледа лекара специјалисте – физијатра, добићете и стручно мишљење о потребном ортопедском помагалу које ваше тренутно здравствено стање захтева, као и израду одговарајућег помагала на основу стручног мишљења. Такође, у нашој установи можете добити адекватан избор и примену електротерапијских и осталих физикалних процедура и индивидуални кинезитерапијски третман за стања после повреда, прелома, код хроничног дегенеративног реуматизма, ванзглобног реуматизма, неправилног држања тела и деформације стопала како код одраслих тако и код деце.

П: Шта је потребно да се пацијент лечи хоспитално у вашој установи?

О: После прегледа у нашој амбуланти од стране лекара специјалисте и датог мишљења о потреби за болничким лечењем, обезбеђујете упут за болничко лечење из надлежног дома здравља, што важи за територију Града Београда, а уколико живите ван ове територије, потребно је да болнички упут буде оверен од комисије надлежне филијале РЗЗО.

П: На који начин ће бити спроведена моја рехабилитација?

О: О програму ваше рехабилитације за коју ће бити задужен тим стручњака (физиотерапеут, медицинска сестра, психолог, дефектолог, социјални радник и протетичар), обавестиће вас ваш ординирајући лекар, као вођа напред наведеног тима.др Драгана Буловић,
специјалиста физикалне медицине и рехабилитације, ПР Специјалне болнице

 

Новости

Увођење болничког информационог система финансирала је Европска унија кроз пројекат EU-IHIS

   

Copyright Специјална болница за рехабилитацију и ортопедску протетику Београд.
Сва права задржана.

Powered by BeoNET