Новости

Специјалне болнице за рехабилитацију

Новости

Специјална болница за рехабилитацију и ортопедску протетику (ранији назив Завод за протетику) је специјализована болничка установа за протетичку и ортотичку рехабилитацију, јединствена установа на територији Србије и научно-наставна база Медицинског факултета у Београду.

10.

06.

Осамнаести светски конгрес Међународног удружења физикалне медицине и рехабилитације (ISPRM) одржан је од 1. до 6. jуна 2024. године, у Сиднеју, Аустралија. Учешће на Kонгресу узео је В.Д. директор наше болнице, доц.др Игор Симанић, са својим стручним радом под насловом QUALITY OF LIFE OF PATIENTS WITH MAJOR AMPUTATION OF THE LOWER EXTREMITY.

Plus Icon

29.

04.

Двадесет четврти европски конгрес Европског удружења физикалне медицине и рехабилитације (ESPRM) одржан је од 23. до 27. априла 2024. године, у Љубљани, Словенија. Учешће на Kонгресу узела је прим.др Борка Гавриловић, са својим стручним радом под насловом Prosthetic rehabilitation of the patient with a traumatic below-knee amputation and accidental fracture of the femoral neck – case report.

Plus Icon

08.

04.

Руководство Специјалне болнице на челу са доц. др Игором Симанићем, В.Д. директором, присуствовало је потписивању уговора о донацији средстава за набавку електричних болничких кревета, посредством Бугарске развојне агенције. Потписивање уговора уприличено је у амбасади Републике Бугарске, у Београду, 02.04.2024. године, у присуству амбасадора Републике Бугарске, његове екселенције Петка Kолева Доикова.

Plus Icon

Инфо центар Специјалне болнице за рехабилитацију

...

08.

04.

Потписивање уговора о донацији средстава за набавк...

Plus Icon
...

10.

06.

Осамнаести светски конгрес Међународног удружења I...

Plus Icon
...

29.

04.

Двадесет четврти европски конгрес Европског удруже...

Plus Icon

Партнери и спољни линкови