Информације

Како заказати

Како заказати

За пацијенте

Од маја месеца 2016. године прегледи у нашој установи се заказују преко ИЗИС система, од стране изабраног лекара. Термини су у сваком тренутку унети за најмање два месеца унапред, појединачно по имену дежурног лекара у амбуланти за одређени датум. Тражите од Вашег лекара да Вам закаже преглед преко ИЗИС система, јер ће Вам то осигурати термин без чекања на преглед, а нама поступање по прописаној процедури.

За колеге лекаре
 

 

Обавештавамо вас да је у Специјалној болници за рехабилитацију и ортопедску протетику могуће заказти преглед за пацијенте преко пројекта ИЗИС. Термини су у сваком тренутку унети за најмање два месеца унапред, појединачно по имену дежурног лекара у амбуланти за одређени датум.

Молимо вас да упуте без термина дајете само у изузетним случајевима, и то ако сте претходно проверили да за одређени период нема слободних термина.

Често се дешава да на упуту за нашу установу пише да је пацијент упућен ортопеду, односно на ортопедију. ИЗИС не дозвољава унос таквог упута јер су лекари који код нас примају пацијенте у амбуланти искључиво специјалисти физикалне медицине и рехабилитације. Молимо да пацијенте упућујете за ову специјалност.

 

Инфо центар Специјалне болнице за рехабилитацију

...

08.

04.

Потписивање уговора о донацији средстава за набавк...

Plus Icon
...

10.

06.

Осамнаести светски конгрес Међународног удружења I...

Plus Icon
...

29.

04.

Двадесет четврти европски конгрес Европског удруже...

Plus Icon

Партнери и спољни линкови